chis2

BLOG: Acum sau niciodată! Prezența la urne decide cine va conduce Capitala în următorul an

Astăzi, 3 iunie, la Chișinău are loc cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale anticipate. Lupta populară contra regimului mafiot de la guvernare, care ne-a capturat țara și ne-a condmnat la sărăcie și emigrare, luptă pe care o ducem deja ani de zile, prin proteste, rezistență la itimidări, propagandă și minciună, ne-a adus în acest punct culminant. Nu mai există altădată, „mai târziu”, „nu-i totul pierdut” sau „mai încercăm”. Avem doar ziua de astăzi. Acum sau niciodată!

Astăzi este punctul de cotitură, momentul adevărului care ne va da răspuns la întrebarea – Suntem în stare să ne eliberăm singuri din ghearele mafiei, avem în noi voință de mobilizare, putere de rezistență, curaj de a duce treaba până la capăt sau suntem prea slabi, prea indiferenți, prea manipulați pentru a ne face dreptate și a ne lua țara înapoi și nici nu merită să mai încercăm să ne punem în poară cu tandemul criminal Plahotniuc-Dodon?

Fără exagerări și supraaprecieri, prezența la urne este, cu siguranță, acea armă care va face diferența în această luptă decisivă. Mobilizarea oamenilor deșteptați, cu demnitate și curaj va decide cine va conduce Capitala în următorul an și ce se va întâmpla cu întreaga țară în următorii 4 ani.

La ora 13:40, când scriu aceste rânduri, rata de participare a ajuns deja la cota de 20,6%, față de 18,5% în primul tur, circa 130 de mii de locuitori ai capitalei exercitându-și dreptul la vot – cu peste 14 mii MAI MULȚI chișinăuieni decât în turul 1. Diferența de mobilizare a crescut în ultimele ore încet, dar sigur de la 0.5% până la peste 2%, ceea ce mă face optimist și încrezător că putem și mai mult.

#HaiChișinău! #YesLaVot! #MobilizareGenerală! Puterea e în mâinile noastre! Înainte, spre victorie, cu fruntea sus și cu Doamne ajută!

Colaj foto: AGORA

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green