acum versus niciodata

BLOG: Alegerea pe care cu toții o avem de făcut – #ACUM sau niciodată

Începe campania electorală și odată cu ea și dezbinarea între moloveni, nici nu trebuie să ne certe Plahotniuc ne ajunge destulă prostie ca să ne certăm noi între noi. eu mă așteptam că toți am înțeles în ce situațiecumplită a ajuns astazi Republica Moldova cu o bandă criminală foarte puternică la guvernare care a călcat în picioare constituția, democrația, statul de drept și care cheltuie zilnic milioane pentru a rămâne la putere. Dacă înțelegi tragedia în care ne-am pomenit înțelegi că banda purșisimplu nu poate fi învinsă, sau poate fi învinsă cu prețul unei mobilizări și a unei unități fără precedent.

Cum altfel să lupți cu un regim care bagă în circumscripția în care în care candidează Andrei Nastase pe lîngă Țuțu pe un individ care are un nume apropiat Andrei Năstas, apoi îl mai bagă pe un om care este directorul unui liceu din Chișinău Boris Volosatîi apoii îl mai bagă pe fiul lui Grigore Vieru – Călin Vieru a mai rămas ca Plahotniuc s-o pună și pe Anastasia Lazariuc să fure voturi de la Andrei Nastase, aceasta fiind tot din același sat ca și Țuțu. Cum altfel să lupți cu un regim care a și început să-i persecute pe cei din Blocul ACUM și pe rudele lor, tatăl lui Octavian Țîcu după ce acesta a devenit candidat a fost dat afară de la lucru, sunt sigur că zilele acestea mulți membrii din blocul ACUM v-or fi persecutați, intimidați și nu exclud ca aceștia se vor   seperia poate vor ceda.

În timp ce oamenii se ceartă că nu știu care este maimai corupt sau mai bandit în tabăra lui Plahotniuc e pace și liniște și armonie pentru că acolo participă în alegeri numai  cine vrea stapânu, el îi alege pe cei din PD, el îi alege pe cei ai lui Dodon pe a lui Șor și tot el î alege pe cei care candidează independent.

La alegerile din 24 februarie vor participa, de fapt, două blocuri, Blocul ACUM și Blocul Niciodată și asta este alegerea pe care o avem de făcut – acum ori niciodată.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green