img_3020321_thumbs_700x394_5808691

BLOG: Alegerile au trecut, troleibuzele rămân?

Dragi cetățeni din suburbiile capitalei și ai întregii Moldove, dacă vreți troleibuze în satele și orașele voastre, nu vă adresați la primari și primăriile locale, nu le cereți de la Guvern sau Parlament. Mergeți direct la Monica Babuc și Costea Țuțu – ăștia vă furnizează câte bucăți vreți și când vreți.

Iar unele din faptele celor doi a fost adus la cunoștință de către primarul orașului Ialoveni. Armașu a anunțat despre fapta Monicăi de a da troleibuze în acest oraș, dar dacă să uităm de publicitatea făcută din partea partidului, corect ar fi să spunem că anume Consiliul Municipal Chișinău au votat pentru deschiderea cursei de troleibuze spre Ialoveni. Acest primar Armașu nu a amintit nimic de Consiliul Municipal Chișinău, el a insistat că anume Monica Babuc le va da troleibuze.

Anterior și Costea Țuțu a tăiat panglica roșie, tot pentru o cursă de troleibuze, dar de data asta spre Durlești. Tot Consiliul Municipal a votat, iar Țuțu doar a inaugurat. De parcă ar avea firma lui de troleibuze și le-ar da așa pedegeaba cetățenilor. În realitate știm cu toții că e vorba de banii noștri, ai dumneavoastră, de banii din buget. Noi plătim, Consiliul Municipal votează, iar Costea cu Monica își atribuie meritele. Au vrut să-i facem deputați pe banii noștri, dar n-a fost să fie. Om fi noi săraci și necăjiți, dar nici chiar atât de naivi și proști, încât să-i votăm „de bunăvoie și nesiliți de nimeni” pe acești prăpădiți.

Dacă vreți să vă fie deschise curse de trolebuze în locațitățile voastre, adresați-vă direct lui Costea Țuțu și Monica Babuc, dar nu acum, pentru că-i deja târziu, deja peste 4 ani, la următoarele alegeri.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green