marionete-papusari-manipulate-foto-www-elishaogbonna-com

BLOG: Cine răspunde de dezastrul din țară?

Ghimpu a declarat că blocul ACUM este unul pro-rus și oligarhic. Probabil, a venit timpul ca Curtea Constituțională să se autosesizeze, în sfîrșit, măcar odată pe dreptate, și să-l impună pe fostul lider al PL să treacă un control riguros de o comisie de psihiatri. Oricum Curtea se ocupă cu prostii, acum ar face măcar un lucru bun pentru prima dată. Nu poți să fii sănătos și să vezi în jurul tău mereu tancuri, agenți, comploturi și steaguri ale Kremlinului.

Andrei Năstase a publicat un live în care vorbește în limba rusă și cheamă poporul la consolidare. E un lucru normal, întrucît în Republica Moldova locuiesc alegători vorbitori de limbă rusă. A fost destul să se posteze acest video ca slugoii Păpușarului să se activizeze și să iasă cu reacții în acest sens.

Pseudo-unionistul și mult prea liberalul Mihai Ghimpu a început să abereze. Și dacă e să facem o analiză mai amplă, aceste porniri ale lui ar fi în favoarea democraților și menite ca să stirbească din autoritatea blocului ACUM. Înțelegînd că partidul lui nu va trece pragul electoral, acesta a început să fie utilizat ca o unealtă de propagandă și manipulare în perioada electorală.

La deșteptăciunea de care dă dovadă, comportamentul agresiv pe care îl are cu oamenii simpli și narcisismul care îi este caracteristic îl poziționează alături de Buliga, care, la fel, este departe de oameni, face declarații halucinante. Cei doi, cu siguranță pot fi înfășați în aceeași pelincuță.

Din cauza unor astfel de indivizi în fiecare zi părăsesc Republica Moldova circa 60 de tineri, care ar fi putut contribui lesne la îmbunătățirea viitorului țării. Politicienii de genul celor menționați sunt groparii Republicii Moldova. Responsabilitatea pentru colapsul care inevitabil va avea loc e pe umerii lor, iar istoria nu-i va uita niciodată. Strănepoții noștri vor ști din cauza cui s-a produs marea migrație și dezastrul care a pus țara în genunchi.

În ajun de Anul Nou cineva se îndoapă cu mese bogate, sponsorizate de partide, așteptînd cu nerăbdare rezultatele campaniei electorale, pe cînd alegătorii stau în frig, delectîndu-se cu un kilogram de hrișcă, o pereche de galoși pentru „drumuri bune” și cîteva conserve. Suntem în sec. XXI, dar starea lucrurilor amintește despre Epoca Medievală fără nicio speranță la un viitor luminos.

BLOGUL lui Radu Frunzari

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green