111111111111111111111111111111111111

BLOG: Combinația ce trebuia probabil să aibă loc cu ,,Arena-Chișinău”

Pe timpul democraților a început să se înalțe ,,Arena-Chișinău” , un loc nou pentru Moldova, un centru de agrement unde se vor putea susținute concerte, conferințe, diferite evenimente sociale, culturale și sportive, fiind proiectat cu capacitatea de 5000 locuri spectatori și 1200 locuri de parcare. Acum Moldova nu se va mai teme să cîștige Eurovisionul, pentru că spațiu pentru desfășurarea acestui concurs vom avea.

Proiectul costă în jur de 45 milioane lei, și i s-a alocat arenei aproape 70 hectare teren. Se presupune că fosta guvernare a vrut să bage o combinație cu acest proiect, dar puterea s-a schimbat la timp și le-a zădărnicit planurile. Se aud zvonuri că  în contractul de construcție și dare în exploatare erau prevăzute penalități care nu avantajau Republica Moldova, și lăsau loc de manevre corupte. Conform contractului, dacă statul înceteaza la orice moment achitarea pentru ridicarea Arenei, tot proiectul cu cele 70 ha trec în proprietatea corporației ce execută lucrările de ridicare și finisare ai Arenei Chișinău.

Adică dacă achitarea lucrărilor a fost executată în sumă de 90%, iar statul nu se achită cu restul 10%, edificiul construit din banii poporului trece în proprietatea firmei ce a construit-o, cu suma de doar 10% din costul total al proiectului, și desigur mulțumind din plin cu otkaturi  pe cei care ar fi facilitat la realizarea acestui plan diabolic.

Spre marea noastră bucurie, venirea noii guvernări a zădărnicit cel puțin un plan de sărăcire a populației de către vampirii democrați, care se încleștaseră în trupul țării ca o căpușă.

BLOGUL lui Radu Frunzari

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green