a92ea8ee49b8fd6e985dfb1747e18c6d

BLOG: De ce nimănui nu-i pasă de semnăturile fraudate de candidații Partidului Șor, PSRM și PD

Afară este o iarnă destul de friguroasă iar candidații pentru alegerile din 24 februarie trebuie să meargă pe la casele oamenilor să adune semnături, așa spune legea și asta vedem că fac cei din blocul ACUM. Mă uit cum în iarna anului 2016 adunau pe frig, ploi, glod 400.000 de semături pentru referendumul privind alegerea președintelui țării, acum tot ei colectează semnături pentru alegerile parlamentare.

Da ați văzut macar pe cineva de la partidul democrat, partidul socialiștilor ori partidul Șor umblând pe frigul acesta după semnături? nu a fost văzut niciunul, dar aceste partide aproape au încheiat colectarea semnăturilor pentru candidațți lor înaintați. nimeni nu a umblat pe  frig să strângă semături pentru Plahotniuc, o Greceanîi sau o Tauber toate listele acestea au fost făcute în cabinete timp de cîteva ore și dacă am avea o comisie electorală centrală adevarată aceasta arstabili ușor că mulți dintre cei care au semnat pentru Plahotniuc nici nu știu despre asta. Înschimb  știm că această CEC va găsi neapărat  nereguli în listele celor din blocul Acum.  Candidatul PD Burlacu președintele raionului Criuleni a adunat 1000 de semnături în 17 sate în mai puțin de 24 de ore, seara a luat listele de subscripție de la CEC și a doua zi la două le-a prezentat completate la aceiași CEC, vă vine a crede că acest Burlacul sau cele trei persoane din echipa lui au reușit în așa scurt timp să strângă atâtea semnături mi nu-mi vine a rede așa cum și donațiile din cetățenior care au salariu de 2000 lei au donat partidul democrat zeci de mii de lei ca acesta să poată face politică, asta e minciună gogonată.

Și după toate acestea nu a apărut nici o reacție din partea poliției sau a comisiei electorale centrale și mai ales procuratura la fel cum nici aceste nici CEC-ul nu v-or reacționa nici de data acesta pentru că nu au primit astfel de ordine.

Recordul a stâns semnături false l-a batut un candidat independent doar de ochii lumii acesta nu este altcineva decît Nicolae Botgros care în ziua de 3 ianuarie reprezentanții lui au luat listele de subscripție de la CEC și peste citeva ore le-au prezentate la aceolași CEC. Sigur că noi înțelegem că Botgros este cunoscut de orice om din Moldova da chiar să reușești să aduni în citeva ore peste 500 de semnături ținând cont c oamenii n-și pun dor semnături ci indică mai multe date și nu este real ca în acest timp scurt să strângi atâtea date și semnături. S-a constatat că persoana are nevoie de circa 2 minute pentru a îndeplini această listă așa că este nevoie de 17 ore în continuu să fie înregistrate 500 de persoane și întrebarea mea rămâne fără răspuns cum a reuși?

Ziua de 24 februarie este o zi memorabilă pentru o schimbare în bine dar asta pot s-o facă doar cetățeni deștepți și cu mintea trează, așa că avem încrederea în poporul nostru.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. realist at |

  Da de ce nimanui nu-i pasa de cele 500 000 de3 semnaturi fraudate de Nastase in 2016?

  Reply
 2. timofei at |

  pentru că nu există nici o fraudare.. show politic lansate de prostul din opozitie care stie ca nu are nici o sansa contra lui Plahotniuc!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green