images (1)

BLOG: Diversiunile planificate de trinomul Plaho-Don-Șor pentru a fura voturi de la blocul ACUM

La alegerile din februarie pot participa tocmai 46 de formațiuni, cu 5 partide mai mult decât în 2014. Comisia Electorală Centrală a confirmat deja aceste modificări. Cu siguranță, nu toate o să ajungă până la etapele finale, din lipsă de bani, candidați sau din motivul că multe partiduțe au fost create special pentru a îndeplini rolul de clonă, care să deruteze electoratul și să fure votul de la adevăratele partide pro-europene și anti-oligarhice.

Acum un an Ion Dron a creat un partid cu denumirea PPDA (Partidul pentru drepturile animalelor). Raționamentul e limpede. Abrevierea acestui partiduț este aproape identică cu cea a partidului Platforma Demnitate și Adevăr, condus de Andrei Năstase. Din fericire, partidul primarului ales al capitalei nu va participa independent în alegeri, ci în cadrul blocului ACUM, împreună cu Partidul PAS al Maiei Sandu. Odată cu această decizie providențială a liderilor PAS și PPDA, s-a developat și făcătura lui Dron, fiind redenumită recent în PONA (Partidul „Pentru Oameni, Natura și Animale”), care, cel mai probabil, acum va fi retras deja din cursă. La fel, deja nu mai are sens nici participarea unui alt partiduț-satelit, a cărui abreviere este foarte asemănătoare cu PAS-ul Maiei Sandu. Și anume, PAD-ul lui Mihai Godea.

Și dacă tot nu-i mai poate folosi ca momeală pentru proști pe Ion Dron și Mihai Godea, liderul PD, cu siguranță, va inventa un bloc de partiduțe, care să sune asemător cu blocul ACUM. Din cele 46 de partide găsește el câteva din ale căror abrevieri să formeze cuvântul ACUM ca să deruteze electoratul, sperând cu disperare că va mai fura în acest fel niște voturi de la opoziție.

Trebuie să înțelegem foarte clar, că, de fapt, la alegerile din 24 febuarie nu se vor confrunta 46 de partide, ci doar 2 forțe. Pe de o parte, blocul anti-oligarhic ACUM, format din PPDA și PAS, iar pe cealaltă – 3 partide criminale: Partidul Democrat (uzurpatorul puterii în stat ), Partiul Socialiștilor (finanțat în totalitate din bani străini) și Partidul Șor (al cărei conducere se regăsește incorpore în raportul Koll ca participantă la furtul miliardului). Pe cine alegem, dragi moldoveni?

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green