pizap.com14017968228451

BLOG: Dodon joacă teatru ieftin în fața poporului

Recent Dodon a împânzit internetul cu momente cum se pozează cu Donald Tramp, Macron sau Anghela Markel. Mâine precis o să iasă într-o conferință de presă să se laude că are relații bune nu numai cu Putin și Rusia  dar și cu liderii occidentali trebuie să ne înțelegem cu toți și cu vestul și cu estul  așa cum spune el cadeobicei.

Vedeți care este problema cea mai mare a Moldovei că noi trebuie să ne înțelegem bine cu cei din afară, Dodon da ce facem cu cei din țară tu nu vezi că țara noastră se îneacă în sărăcie, în Moldova e prăpăd  oamenii mor de foame, fug cu miile din țară , tu nu vezi ă noi nu avem o înțelegere aici în țară cu ce ocazie ne propui tu înțelegere cu statele străine, lor nu le pasă cu adevarat de noi.

Amenințarea adevărată vine de aici din țară din interior nu din afară, cu ce ocazie de 2 ani alergi ba la Moscova, ba la  muntele Atos , ba în Turcia, ba în Azerbadjan ba în vrio 8 vacanțe cu ce scop repari Condrița, repari Președenția , umblii cu moaște pe la spitalul oncologic, moaște pentru stârpirea corupției sau pentru întoarcerea miliardului înapoi nu aduci ?

Mai  sunt încă niște oameni care cred că Dodon ar mai face ceva dar nu are atribuții, pîrghii nui dă voie Plahotniuc dar în relitate tu nu vrei să faci nimic pentru acest popor  deoarece pe tine te aranjează situația din țara noastră atîta timp cît îl slujești pe democrat ai resurse nelimitate de trai, ai posibilitatea să-ti îndeplinești visurile din copilărie dar să știi domnule Dodon că o să vină momentul cînd Plahotniuc o sa-și steargă picioarele de tine iar de familia ta nu o sa rămînă macar numele.

În loc să lupți alături de popor pentru un viitor mai bun țării noastre tu ai dezertat di rîndurile opoziției  și te-ai înfrățit cu dușmanul cu Plahotniuc și de doi ani tu ții la conservat ceo 800 de mii de alegători care de atîta stătut s-au împuțit. Degeaba te lauzi că o să-i chemi la Chișinău să protesteze o să-i chemi atunci cînd o să-ți dee voie Plahotniuc  și doar pentru a le da ceva ieftin ca pomană electorală.

Dragi moldoveni voi chiar nu vedeți ce lepădătura este acest socialist Dodon  și pe ale cui frînghii joacă, deschide-ți ochii cît încă mai este timp!

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green