illuminati

BLOG: Eurovision Political Contest

Am început demult să ignor Eurovisionul, înțelegînd că e un concurs nu pentru oameni și nici aprecieri de talente, ci promovări de politici macabre. În atîtea teorii a conspirațiilor începem să ne încîlcim, să dăm din mînă și să le considerăm pe toate niște falsuri, alegînd să trăim ușor, fără gînduri în plus. Am observat ca, inclusiv prin intermediul Eurovision, se promovează intensiv homosexualitatea ca fiind ceva normal în societate, se promovează la greu anti-creștinismul și artele malefice.

Am mai observat că e exact cum se zice în protocoalele masonice: „Libertatea e o ideie himerica… se simuleaza democrația și falsul gînd că avem alegere, cu toate că în spatele tuturor marionetelor dintre care ni se pare că putem alege ceva, stă o singură persoană care trage de ațe”, exact și la acest concurs, se împing din greu politicile țărilor ce conduc lumea.

Moldova are mulți oameni talentați, iar unii mai au curaj să iasă și să să-și demonstreze talentul în lume. Dar talentul se frînge de aisbergul necruțător al politicii, cînd oamenii nu sunt apreciați după bunul lor merit. E o dovadă că juriul e controlat, văzînd disonanța atît de mare între voturile oamenilor și punctele oferite de juriu. Altă dovadă e chiar prank-ul întreptat spre Monica Babuc de mai anul trecut, cînd i s-a dat de înțeles că juriul moldovenesc trebuie să îi acorde punctaj maxim Ucrainei.

Pe fundalul crizei ucrainene, în 2016, iarăși i s-a dat prioritate Ucrainei cu o piesă „deloc” politică -„1940”. Deci, talentul demult nu se mai ia în considerație, iar caracatița politică și-a băgat tentaculele murdare de glod și sînge și aici, din păcate. E timpul să boicotăm acest concurs și să îi îndemnăm și pe alți confrați de suferință să facă la fel!

BLOGUL lui Dorin Popa

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green