mihai poalelungi pavel filip fugari aeroport chisinau moldova

BLOG: Fugari cu musca pe căciulă

După ce Partidul Democrat a cedat puterea, la aeroportul Chișinău s-a făcut aglomerație de avioane private. Au început a fugi democrații și toți cei ce au fost protejați de ei. Dacă pînă acum au ,,crescut Moldova” , acum părăsesc în grabă Republica Moldova, căci știu că dosarele penale binemeritate vor curge gîrlă. Și prima probă în vinovăția lor e anume faptul că fug.

Toate sloganele lor, și toate declarațiile făcute public de conducerea PD sunt fățărnicii. Nu ai cum sa te temi de furia poporului, dacă lucrezi pentru și în interesul acestui popor. Au crescut Moldova cu deputați învinuiți de crime alde Valeriu Guma, Constantin Țuțu și alții. Tentaculele caracatiței PD-iste a crescut peste țară, a acaparat toate funcțiile cheie și au pus monopol pe tot, dar toate pînă la un timp.

Plahotniuc a crezut că va manipula la nesfîrșit cu draga lui jucărie – Curtea Constituțională. Încă puțin și țara avea să treacă printr-un război civil sau maidan ukrainean, și toate din cauza ambiției Plahotniucului, căci el își atinge scopurile prin orice metodă.

Discursul de anulare a ultimelor decizii alui Poalelungi, președintele Curții Constituționale, a fost citit cu voce tremurîndă, înțelegînd și el că s-a mers prea departe. Fiecare din judecătorii Curții Constituționale e responsabil umăr la umăr cu Plahotniuc și gașca de dezmățul prin care a trecut Moldova.

Fiecare din ei trebuie să răspundă în fața legii, căci anume cu sprijinul lor democrații au adus țara la sapă de lemn și au furat pînă la ultimul bănuț.

BLOGUL lui Radu Frunzari

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green