646x404

BLOG: Igor Dodon – ultima nădejde a lui Mihai Ghimpu

…Cînd totul părea pierdut, pe cerul înnorat a lui Mihai Ghimpu a apărut o stea luminoasă, un luceafăr blînd, care a adus o briză de vînt proaspăt în pînzele putrezite ale corabiei liberale.

Ultima speranță a lui Mihai Ghimpu de a prosti alegătorul și a reveni la treucă este … Igor Dodon!

PL-ul din răsputeri popularizează lupta cu mancurtul de Dodon: vara Mihai Ghimpu a instalat corturi prin Chișinău, unde studenții plătiți cu kopeiși strîngeau semnături pentru «demiterea lui Igor Dodon» – o campanie sterilă fără nicio finitalitate anume. Scopul era doar unul – popularizarea lui Dodon, care face parte din jocul lui Plahotniuc, și publicitate pentru cadavrul politic liberal.

Acum, liberalii cer deputaților să inițieze procedura de demitere a președintelui Igor Dodon. Nu este exclus că Dodon va fi demis și chiar arestat. Însă, chiar dacă asta se va întîmpla, Dodon va fi demis înaintea alegerilor parlamentare și nu la insistența liberalilor, ci ca urmare a «eforturilor eroice» ale celor care stau acum pe baricadele luptei cu tancurile rusești – Plahotniuc & Co.

PD-ul a preluat în întregime rămășițele jalnice ale electoratului liberal. Ce fac acum liberalii se numește labă tristă. Nici zece Dodoni nu o să-l ajute pe Ghimpu să se mențină în joc. Toți au înțeles că Ghimpu o arde fals, că este sclavul lui Plahotniuc, la fel ca și Dodon, Leancă și mulți alții.

Păpușarul are marionete șantajate de tot felu’ – și de stînga și de dreapta. Unele păpuși din teatrul Coordonatorului vorbesc engleza, franceza și germana și zboară regulat la Bruxelles. Altele vorbesc rusa, poartă gheorghievskaia lenta și zboară des la Kremlin. Alte păpuși sar în sus cu tricolorul și strigă «Unirea!».

Însă cînd se întunecă și prostituatele vin la hotel să caute clienți, toate aceste tîrfe politice se îndreaptă spre aceeși locație la «planeorkă» – să primească indicații.

Lumea deja știe:

Dodon și Ghimpu sunt frați siamezi.

Pe Dodon îl doare-n cot de Uniunea Euroasiatică, de Kazahstan, de identitatea moldovenească și de gastarbaiterii din Rusia. Dacă Plahotniuc mîine o să-i spună că PSRM-ul devine partid pro-românesc, Dodon va fi mai unionist decît Pavlicenco, Ghimpu și Șalaru luați la un loc.

La fel este și Ghimpu – s-a folosit de tineret pentru a ajunge în Parlament, și-a dezvoltat afaceri cu benzinării și navastroiuri, a distrus Chișinăul, i-a dat țeapă propriului nepot, și acum încearcă cu ajutorul lui Dodon să mai facă niște ruble timp de patru ani. Să-și mai pună pofta-n cui și să facă la vale. Toți oamenii care au demnitate demult au părăsit PL-ul.

Desigur, Dodon este dezgustător și întrebarea cu acest prezident trebuie hotărîtă. Însă pentru asta trebuie de unit toate forțele pe o singură direcție și de luptat cu cel care stă în spatele lui Dodon. Acolo e toată buba cu puroi.

BLOGUL lui Radu Frunzari

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. 34hiih43 at |

  igor e papusa lui putin ii debil blyat

  Reply
 2. balan petru at |

  PE MINE NU MA INTERESIAZA CARE SI CU CINE SE LUPTA.EU VREAU UN SINGUR LUCRU CA ANUL ACESTA SAU LA ANUL SA VAD BASARABIA ALIPITA LA PATRIA MAMA ROMANIA.SI SATELE CARE AU INCEPUT SA VOTEZE UNIREA ASTAI DEJA UN INCEPUT FOARTE BUN.PENTRU CA LA NOI E DEZASTRU MARE.MILIARDUL LAU FURAT,SI LA TOTI LE INTROLOC JUDECATORII LUCREAZA LA COMANDA LUI PLAHA SI FASU.ECONOMIA E LA PAMANT SPORTUL INDEOBSTE MOARE SI NU AVEM NICI UN REZULTAT,SI LEUL E VAI DE DANSUL

  Reply
 3. Dragos at |

  Buba neagra e Plahotniuk-balamuc. Mos Ghimpoaca, balega de vaca, mare spatar de WCUlinici, si-a pus tot naravul sau infect inslujba bubosului cocainator, i-a cantat in struna, a facut tumbe in fata acestui criminal, prezintand-l ca pe Messia. Acum, cred, Ghimpotent isi musca spatele. Sa fi avut PLepra macar un dram de minte, macar un pic sa se fi gandit la consecintele faptelor odioase ale Plahoitului, ar fi facut alianta cu protestatarii. A luat-o la moaca PLesul, dar nu a prins la minte. S-a complacut in postura de lingator de cur interlop si a sperat ca bata ticalosului ticalosit Plahoit nu-l va atinge in vecii vecilor.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green