igor-dodon-comenteaza-decizia-cc-joaca-asa-cum-dicteaza-guvernarea-democrata-40779

BLOG: KROLL-2, subiect mai important decît Игорь Suspendatovich

Suspendările și înjosirile lui Dodon sunt făcute intenționat pentru a ne distrage atenția de la raportul KROLL-2, care spune clar cine din actualii guvernanți și politicieni a fost implicat în furtul miliardului.

Nu cedați în fața acestei fumigene informaționale! Sesizările lui Serioja la Curte sunt doar un circ, iar Dodon este doar un bufon, care prin grimasele lui ne distrage atenția de la stăpînii săi!..

…De pe urma publicării sintezei raportului KROLL-2, fiecare cetățean trebuie să conștientizeze și să povestească și altora cîteva teze arhiimportante:

- Instituțiile statului au participat activ la furtul miliardului.

Guvernul Leancă, Președinția, Parlamentul, BNM și CNA, în 2014, au efectuat acoperirea politică și logistică a jafului secolului.

- Actuala Guvernare nu dorește să întoarcă miliardul furat în buget.

Sunt tăinuite numele de familie ale participanților și beneficiarilor, se face totul pentru a tergiversa investigațiile și a recupera activele. Doar ancheta internațională, cu implicarea Europolului, este în stare să numească vinovații și să întoarcă statului măcar o parte din bani.

Toți cei cu mintea lucidă au înțeles că KROLL-ul nu va putea să facă lumină în jaful secolului, din simplu motiv că este angajat de către BNM, căreia îi raportează rezultatele. BNM-ul cenzurează datele și ascunde adevărul.

Doar presiunea societății civile ar putea să impună guvernarea să numească public numele celor 90% de oameni cinstiți ai lui Pavel Filip.

Doar presiunea societății civile ar putea să impună organele de urmărire penală să plaseze acești oameni cinstiți sub arest. Fără concursul și implicarea noastră nu se va întîmla nimic!

…Dar, din păcate, societatea noastră are pe ordinea de zi alte subiecte – suspendările lui Dodon!

Treziți-vă, băi!

Guvernarea vă livrează acest circ ieftin și voi vă bucurați ca proștii!

E plin facebook-ul de lideri de opinie, care discută cît de nepreședinte și cît de hainepurtate este Dodon.

Unii îl laudă pe Plahotniuc, că a găsit ac pentru vatnicul lui Dodon, alții îl critică pe Dodon pentru impotența sa președințială, iar subiectele cu adevărat importante sunt trecute cu vederea.

Dați-i băi pace lui Dodon, care acum trăiește la Condrița și după finisarea rolului său de bufon politic, care v-a distrat și v-a făcut să uitați de stomacul gol, va rămîne un om bogat, cu castel, afaceri și un cont bancar.

Iar voi, care acum îl discutați, veți pleca în UE să munciți prin depozite.

Nu fiți proști!

Nu fiți proști, că o să vă mai fure odată!

Pe voi vă fură ziua-n amiază mare, iar voi discutați problemele globale, propaganda rusească și nivelul de sărăcie din Rusia lui Putin, despre Merkel și Trump.

Pe urmă vă mirați de ce trăiți rău și de ce tineretul fuge peste hotare. Fuge fiindcă nu vrea să trăiască printre proști!

P. S.

Ura! Dodon va fi suspendat pentru a treia oară! Bravo Partidul Democrat! Bravo Sărioja Sîrbu! Bravo domnul Plahotniuc!

BLOGUL lui Radu Frunzari

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

4 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Știți că pe adevărat guvernarea nu vrea ca raportul să se facă public!

  Reply
 2. enciu at |

  Gandesti corect dar unilateral,ca stiiau de furt toate instantele din stat este cunoscut ,insa stiiau de furt si europenii si amaricanii,ca li se fura banii si nu reactionau la semnalele guvernantilor ,ba din contra ii incurajau sa fure .In acesta provocatie de descreditare a RM sunt implicate tari din cadrul UE,care au facut si fac jocul Moscovei pentru interesul ei fata de RM si in detrimentul Romaniei si in interesul lor economic in raport cu Rusia.Sor nu este inchis si nu va fi niciodata,odata ce el a executat comanda lor.Cand in anumite chstiuni politice si economice sunt implicate interese din afara tarii,dosarele devin tabu si nerezolvabile.Asa e cu 7aprilie asa va fi si cu furtul miliardelor

  Reply
 3. Dima at |

  Evident ca asta a devint normalitate, dupa ce a fost creat precedentul.

  Reply
 4. Gurău at |

  Pot să pun pariu că acest postac care a scris blogul acesta de doi bani nici macar nu a citit raportul kroll doi!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green