rezolutie-proteste-mandat-andrei-nastase-moldova-291899

BLOG: Democrații se cred cei mai buni din istorie. Adevărul e undeva la 180°

La sfârșitul anului se finalizează mandatul Parlamentului iar dacă am face o concluzie a rezultatelor obținute după munca lor asiduă pe parcursul anului, nu prea am putea observa rezultate pozitive care ar face ca țara noastră să aibă un parcurs mai bun spre o viață europeană unde drepturile sunt îndeplinite și justiția funționează.  Cei de la partidul democrat se cred cei mai buni din istorie, cele mai bune reforme și legi  de democrati au fost implimentate, asta a sunat bine dar este doar o iluzie .

Noi cu toți știm că în ultimii ani am intrat în istorie dar cu alte merite, acestea fiind nu dintre cele mai bune, poporul nu a mai fost niciodata pînă acum prostit în așa hal fără de hal. Justiția nu funcționează pentru popor ci doar pentru cei care plătesc și au influență în stat, în medicină activează doar medici plătiți sau studenți cu diplome cumpărate care fac victeme iar dacă vorbim de învățământ spre rușinea noastră am intrat în istorie cu cele mai multe locuri libere neocupate de studenți. Nivelul de trai al țării noastre este comparat cu cele mai sărace tări, iar problemele actuale care tot au scris istorie a fost furtul miliardului dintr-o țară atât de mică și săracă.

Subjugarea Republicii Moldova sub puterea ologarhică a lui Plahotniuc la fel o să rămână în memorile noastre ca fiind una dintre cele mai dificile timpuri, iar corupția bine camuflată în cele mai importante instituții de stat și mușamalizarea acestor infracțiuni v-or face ca statul nostru să nu se miște din groapa cu nămol în care ne-a bagat conducerea partidul democrat care este acum la guvernare. Într-un astfel de stat nu-ți rămâne altceva decât să-ți iai familia și să lupți pentru un viitor mai bun și pentru oamenii cinstiți care au mai rămas la noi în țară, că ei sunt cei care v-or schimba istoria.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green