600 lei

BLOG: Ne-am vândut votul pentru alocații jalnice de 600 de lei de Paște

Dragi pensionari din diasporă, avem o știre excelentă pentru voi. Puteți cu toții să lăsați tot ce faceți și să reveniți, în sfârșit, acasă. Problemele voastre au fost rezolvate. Am ajuns să trăim ca în Monaco. De Paști veți primi ajutor din partea statului tocmai 600 de lei. Această bătaie de joc de „ajutor” a fost anunțată cu un tam-tam atât de mare de guvernarea demisionară de parcă au întrecut deja Uniunea Europeană, SUA, Japonia și Singapore, luate împreună, după nivelul de dezvoltare.

Atâta publicitate pentru o alocație mizerabilă, echivalentă cu 30 de euro pe lună, în timp ce ei, ”guvernanții”, cheltuie câteva sute de euro pe oră pe bodyguarzi, șoferi și servitori. Să se protejeze tot de noi, oamenii.

Dacă acești hoți, corupți, bandiți, escroci, criminali, oligarhi și mafioți ar fura mai puțin și ar și întoarce din ce au furat până acum, ajutoarele de 600 de lei lejer s-ar transforma în 6000 de lei. Însă, ca acest lucru să se întâmple era nevoie să votăm cu inima și capul, nu cu buzunarul și stomacul. Acum avem ce avem și riscăm în 4 ani să avem și mai puțin, să sărăcim și mai tare, să fugim și mai mulți peste hotare.

Acesta e prețul votului. 600 de lei. Semnați-vă și luați-l.

Dacă va da Domnul să însușim cu toții o lecție din aceste alegeri și să nu mai votăm pe viitor toți hoții și criminalii, poate vom mai avea o șansă de a schimba lucrurile spre bine. Dar până atunci, rabdă inimă și taci și bea, Gheorghe, agheazmă, pentru că capul plecat sabia nu-l taie.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green