bnș,..

BLOG: Până la urmă poporul îi va învinge pe bandiții de la guvernare

Dacă m-ar opri cineva să mă întrebe dacă este real să biruim banda de tâlhari care stau la cârma statului, și eu știu că multe lume își pune această întrebare, dar în realitate toată Moldova a încremenit sub acest semn de întrebare noi cu totți știu că dacă la 24 februarie v-om fi uniți , v-om ieși la vot și v-om vota persoane portivite o să vedem și aceste timpuri cînd tîlhari v-or dispărea ca un vis urât. Doar că lumea din țara noastră este atât de speriată încât prea puțin au acestă speranță, și a mai scăzut din optimismul pe care îl aveam altădată.

Astăzi la guvernare nu avem altceva decît o grupare banditească în frunte cu Vladimir Plahotniuc,  această grupare se ține cu dinții de putere și este gata să comită orice crimă ca să rămână acolo cît mai mult, pentru că ei au o singură alegere ori în parlament, ori la pușcărie Dacă ar fi vorba doar de această grupare criminală lucrurile ar fi simple, să dăm partidul democrat jos de la putere nu ar fi greu dar cum să dăm jos din mintea unor alegători, din mintea celor jefuiți de Plahotniuc, dar care spun despre acesta că și fură da și dă la popor.

Cum să dăm partidul democrat jos dacă acesta se ține de partidul socialiștilor iar pe Dodon îl susțin niște alegători simpli jefuiți și ei de al-di Plahotiuc, degeaba să le repeți acestor oameni că idolul lor Dodon este salvatorul lui Plahotiuc, că aceștea doi v-or face cualiție după 24 februarie și că Dodon al lor nici nu vrea mai mult, el acum sta la un colț la treuca puteri dar vrea să ocupe macar jumătate din aceasta. Iar cei care o să votați sociaiști asta o să faceți  o săi asigurați un loc mai bun la aceestă treucă.

Eu nuștiu cum să ajungem la mintea celor înebuniți de Ilan Șor un alt tâlhar care fură poporul și îl prostește în cel mai rău hal, iar acștia sunt gata să-l mai lese pe ăsta să mai fure numai să le vndă pâine cu un leu mai ieftină, proplema acestei tării nu este Plahotniuc, Dodon sau Șor , principala problemă a acestui stat sunt oameni care fac parte din acesta, oamenii care îi susțin orbește pe acești bandiți și care nu-și dau seama că după 24 februarie se termină cu pîinea ieftină cu concertele gratis și că prețurile și așa mai din Moldova v-or exploda.

Dar eu nu mi-am pierdut cu totul speranța pentru ă știu că pînă la urmă v-om învinge, pentru că noi nu avem doar o Moldova a lui Plahotniuc Șor sau Dodon dar mai avem o Moldova frumoasă, deșteaptă curajoasă și înțeleaptă și cu toate acestea vom învinge răul.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green