partizan partizan

BLOG: Partizanii democrați așteaptă o greșeală din partea noii guvernări

Noua putere a ieșit la rampă, urmându-și activitatea normala. Treptat, se dau uitării acțiunile de uzurpare a puterii comise de către oamenii lui Plahotniuc la comanda acestuia. S-a promis tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovați de soarta din ultimii ani a țării, dar, cu cît mai mult timp trece, cu atît mai puțin accent se pune pe asta. Cei mai importanți „capi de zmeu” au șters putina, iar slugoii au profitat de răgazul acordat ca să șteargă urmele și o parte din ei nu au măcar bunul simț să-și dea demisia, rămînînd să decidă în continuare soarta oamenilor.

Unde sunt arestările? Unde sunt execuțiile publice? Unde-s procesele de judecată promise de Andrei Năstase, cînd se întindea de cămașă cu Pînzari, care a sfidat grosolan legea și nu i-a permis noului ministru să-și intre în drepturi și să-și desfășoare activitatea legală?

Să înțeleg că acum, cînd toți și-au atins scopurile, după ce au obținut fotolii, mașini de serviciu și numeroși consilieri personali, nu prea le este a-și aminti de trecut și, probabil, nici nu vor dori să părăsească această zonă de confort.

Ar fi naiv să credem că Plahotniuc a plecat pentru totdeauna și nu va mai apărea niciodată. Armata lui de jurnaliști, blogheri, experți politici și alți spălători de imagine continuă să-și facă treaba cu zel de parcă nu s-ar fi întîmplat nimic. Susținătorii PDM au creat trupe de partizani și luptă pe frontul războiului invizibil în așteptarea întoarcerii liderului suprem cu forțe și resurse noi.

Toată gruparea democrată va aștepta cu răbdare pînă noua guvernare va face o greșeală. Și atunci ei vor da lovitura. Pentru că greșeli vor fi atît timp cît soldații din vechea gardă se vor afla în sediile judecătoriilor, Procuraturii și a altor instituții de importanță națională.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green