44394694_2149662968425747_7887041019093450752_n

BLOG: PDMeee-he-heee s-a făcut de râs cu „cea mai mare adunare din istorie”

Cu cheltuili de milioane, cu resurse administrative colosale, regimul criminal „pro Moldova furată” abia de a reușit să ocupe azi jumate de Piață cu oameni intimidați, aduși forțat cu autocarele la adunarea lor leșinată. Adică maxim 10 mii umile de oi rătăcite, cărora cât de mult nu s-ar screme trollii de la Publika WC să le mai adauge un „zero”, din care unghi al dronei nu te-ai uita, tot 10 mii rămân.

Așa-zisa „sută de mii” de susținători, exagerată neverosimil și umflată ridicol până la absurditate în calculele spălătorilor de creeri de la holdingul de propagandă este încă o dovadă în plus că tot mai mulți oameni ajung să-i urască pe acești „purtători de flori roșii în piept”. Că toate faptele lor „bune” (fraudele, corupția, spălările de bani, răfuiala cu oponenții, intimidările bugetarilor, persecutările jurnaliștilor, arestările activiștilor, etc.) au un puternic și pronunțat efect de bumerang.

În aer deja se simte începutul sfârșitului dictaturii PlahoDonShor. Dacă această adunare jalnică este „cea mai mare din istoria” PDM, atunci e totul clar cu voi, băieți. V-ați răsuflat complet. De la un rahat mare și urât mirositor ați ajuns la „performanța” unui fâs banal. Țineți-o tot așa, că mergeți în direcția corectă. Ați ajuns la un pas de prăpastie. Acum nu aveți decât să mai faceți un pas înainte „pentru Moldova”.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green