Sor, Borsetka, Plaha

BLOG: Săraci în declarațiile de avere, dar putrezi de bogați în realitate

Te uiți în declarațiile de avere ale unor candidați la alegerile parlamentare din februarie și nu știi ce să faci: să râzi sau să plângi, pentru că delarațiile astea sunt pur și simplu o ofensă, un scuipat la adresa cetățenilor. Vă închipuiți cît de tâmpiți ne cred țoți de exeplu un Costea Borsetca  care scrie în declarația lui de avere că în ultimii doi ani el a avut un venit lunar de 1000 lei. Sunt sigur că se strica de râs cînd scria această declarație, nu exclud că râdeau împreună cu Plahotniuc, acesta Borsetka este responsabil de cumpărarea deputaților, acesta nu este borsetka lui Plahotniuc ci seiful acestuia.

O altă bătaie de joc este a lui Ilan Șor, ăsta cei drept o duce un pic mai bine  are leafă de 5000 lei pe lună ca primar al orașului Orhei. Probabil din acest salariu o plimbă pe Jasmin și întreaga familie în vacanță de lux pe insulele Maldive, Monaco, Nice, interesant că omul care are o leafă de 5000 lei poate să i-a credite de 70 milioane de lei oare ce bancă oferă astfel de credite cu așa salariu și mai ales cu dobândă zero.

O altă întrebare mă frământă la ce folosește Ilan Șor aceste 70 milioane de lei, la asfalat Orheiul sau pentru vacanțe cu Jasmin și cine o să întoarcă aceste credite orheienii sau Jasmin cu Ilan?

Starea în care se află Republica Moldova în prezent nu este una din cea mai bună, averile și veniturile se ascund de ochii lumii, furturile de miliarde și mulye alte infrcțiuni mai grave nu sunt pedepside de către justoția noastră, la alegeri voturile se cumpără de la mic și pînă la mare plus că ne mi și prostesc cu astefl de declarații de avere.

În concluzie pot să zic că cît de proști și naivi nu am fi a venit timpul să ne trezim și să acționăm. Să votăm cu capul, nu cu buzunarul și stomacul!

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green