Tutu Sarbu

BLOG: Sârbu-trotuarșikul și Țuțu-enoriașul. La ce umilințe se impun deputații PDM pentru a cerși un vot

Așa cum se apropie alegerile parlamentare și majoritatea moldovenilor urăsc până la vomă partidul de guvernare, „distinșii” candidați pe circumscripții și liste de partid se umilesc în fel și chip, se rup în figuri atât de tare, încât nu se mai pot aduna înapoi, se screm din răsputeri să dea bine la cadru pentru trustul media al șefului lor de partid în speranța că vor unge ochii unor alegători săraci și dezinformați cu eroisme false și pomene electorale.

La pavat dale pe un trotuar, la săpat cu târnăcopul într-o ogradă sau la vopsit porțile unei familii amărâte. Deputatul PD-ist Serioja Sârbu „se pricepe” la toate atunci când vine vorba de mai cerșit un vot.

45472818_1966754860044633_4889156754178310144_n

media_146123919019572600

media_146123919504611500

Costea Țuțu, un alt pacient din spitalul „celor trei trandafiri”, de dragul votului e gata să meargă până și la biserică. Duminică campionul la greșeli gramaticale și bâlbe în Parlament, deputatul agramat specializat pe trenirovkă și obed, a fost surprins la slujbă în biserica din comuna Trușeni. Doar 20 de minute a răbdat mititelu’. Imediat cum a obținut laudele parohului bisericii că e „un băiat bun”, fostul bănuit de implicare în omorul de acum 6 ani a interlopului moldovean Alexei Veretco, alias „Krasavcik” a fugit din lăcașul sfânt ca dracul de tămâie.

foto

Dăruitorul de cizme prin noroiul din suburbiile capitalei și-a însușit meritele și pentru drumurile din Trușeni, reparate din banii contribuabililor, și pentru noua rută de troleibuz, deschisă de Primăria Municipiului Chișinău, la insistența și nenumăratele proteste ale localnicilor.

images_cms-image-000042755

45271141_1041075192731816_6493052912946642944_n

Și Sârbu, și Țuțu, și ceilalți colegi ai lor, toată mafia PD-istă se lăfăie, de fapt, într-un lux incredibil, la care cei pe care-i umilesc cu jalnicele lor cadouri electorale nici nu îndrăznesc să viseze. Sârbu, deși toată viața a fost angajat la stat, locuiește într-o casă de lux „dăruită de frate”, iar Țuțu schimbă de la an la an Mercedesurile S class, pe care le conduce „prin procură”. Nimeni din Plaha Star Mafia nu-i capabil să-și justifice averile, dobândite ilicit din banii furați ani în șir de la acest biet și chinuit popor.

Odată cu apropierea datei alegerilor, cu siguranță, pungile electorale ale sârbilor, țuților și plahotniucilor, susținuți de shori și dodoni, vor fi la ordinea zilei, la fel cum trebuie să ne așteptăm să fim bombardați cu hrișcă și tușonkă, mici, vin și înghețată gratis, dar tare sper ca jaful miliardului, vilele lui Plahotniuc din Elveția, Franța și România, finanțările lui Dodon și luxul în care se desfată Shor vor cântări mult mai mult pentru alegători în cabina de vot.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Sturza at |

  ‘Nimeni din Plaha Star Mafia nu-i capabil să-și justifice averile, dobândite ilicit din banii furați ani în șir de la acest biet și chinuit popor.” Adevărul gol-goluț!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green