promolex vs pdm

BLOG: Scandalul dintre PD și Promo-Lex, sau până unde poate ajunge tupeul democraților

De aproape două săptămâni durează scandalul dintre Partidul Democrat și Promo-Lex , tare l-o mai călcat pe coadă pe Plahotniuc ultimile rezultate de monitorizare a alegerilor de către Promo-lex. Din aceste rezultate reiese că această grupare PD a comis tocmai 17 încălcari ale codului electoral.

Promo-Lex este o organizație neguvernamentală care are grijă ca guvernarea și toate forțele politice ale țării să respecte legile, iar atunci cînd acestea sunt încălcate onegeul acesta ne pune la curent pe noi societate și instituțiie internaționale cu aceste încălcări, anume asta și la înfuriat pe Plahotniuc că Promo-lex a monitorizat cu se pregătește partidele de alegirile din 24 februarie și ce încălcari se comit iar cu 2 săptămâni în urmă au spus lucrurile pe nume într-o conferință de presă. Să nu uităm că partidul lui Dodon a comis 42 de înălcări iar partidul lui Șor a comis 41 de abateri dar pentru acești 2 inși nu prea i-a atins aceste realității iar PD-ul a turbat .

Noi cu toți știm ce fel de încălcări sunt acestea, pomeni electorale, concerte , cadouri și alte  acțiuni de cumpărare a alegătorilor care le vedem în fiecare zi . Oare nu acest partid a împânzit orașul cu panouri electorale acestea recent chipurile sunt despre referendum dar defapt le fac reclamă candidaților lor nu sunt o încălcare a legii, da întilnirea Moniăi Babuc la Soroceni nu este campanie electorală ascunsă.

Primul care a sărit cu vorba la Promo-lex este una din slugie fidele a lui Plahotniuc acesta fiind Iurie Ciocan de la CEC au urmat alții apoi televiziunile lui Plahotniuc au început să toarne zoi peste acest ONG care și-a făcut treaba dar în țara asta nu sunt numai proști sau sluge mai sunt oameni deșteptați care au apărat acest ONG cre nu a putut fi cumpărat sau intimidat de către pertidul democrat.

Eu totuși cred că sunt destui curajoși în țara asta a săi putem încuraja pe cei de la Promo-lex ca să-și continue activitate cinstită și să ne aducă la cunoștință  fărădelegile făcute în timpul campaniei electorale. Iar nouă nu ne rămâne altceva decât să luptăm cu bandiții ieșind pe 24 februrie la vot!

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. Petru Florin at |

  Promo Lex in genere ar trebuie sa fie trasi la raspundere pentru dezinformarea cetacenilor!

  Reply
 2. Spencer at |

  Tupeul democraților, numa un al invidivid poate spune una ca asta, unul care stă în același loc ca Promo-LEX, și anume, sub fusta Maiei Sandu.

  Reply
 3. Mex at |

  Dan Oleinic e cumpărat de năstăsiști pentru a denigra imaginea democraților. lasă că știm noi astfel de huinea.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green