72ec4d51-e9d6-46ec-8930-bce1e9a96c58

BLOG: „Supăratul” Dodon, „obsedatul” Șor și „cel mai iubit” dintre nisporeneni

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că avem un stat capturat de 3 clanuri mafiote, care acționează concertat, prin complicitate. Un trinom criminal, asemeni unui balaur mitologic, cu trei capete. Cu cât ne apropiem mai mult de alegerile parlamentare din februarie, cu atât legăturile extra-conjugale ale clanurilor devin mai evidente. Nu știu dacă ați sesizat, dar bandele lui Plahotniuc, Dodon și Șor deja nu mai fug de presă când li se adresează întrebarea, dacă ar avea interese comune. Bunăoară, ei recunosc absolut deschis că au același slogan electoral – „pro-Moldova”.

Dodon își păstrează rolul de „supărat pe guvernanți”, însă supărat pe Candu sau Filip. Nu și pe Plahotniuc. Din contra, socialistul nici nu-și permite să-i rostească vreodată numele, iar cînd jurnaliștii îl întreabă de liderul PD, acesta o ia mai în glumă, mai în serios, după care cu prima ocazie deviază subiectul din nou în zona sa de confort geopolitic. Cel mai probabil, de ochii lumii lui Dodon i se va permite să-l atingă oleacă pe liderul PD ca să-și mai prostească electoratul. Doar un pic.

De Șor nici nu mai zic nimic. Acesta e mort în popușoi. Primarul de Orhei nici nu se complică să joace vreun rol. Acesta nu-l critică nici pe Dodon și nici pe Plahotniuc, având doar obsesia față de Maia Sandu și Andrei Năstase.

Din păcate, multă lume naivă și manipulată de la Orhei chiar crede că dacă Șor ajunge în Parlament, va transforma apa în vin și pământul în tușoncă, la fel cum mulți nostalgici după URSS chiar cred că dacă Dodon obține majoritatea parlamentară va reînvia din morți „soiuzul”.

Să ne amintim cam de ce și în ce circumstanțe cei doi au ajuns președinte și primar. Dodon a devenit președinte datorită milioanelor din Rusia primite prin Bahamas și grație alegătorilor din Transnistria, aduși colectiv și plătiți la bucată pentru a-l vota, iar Șor brusc s-a apucat să-i atace pe oponenții lui Plahotniuc după ce s-a trezit cu dosare penale.

Dragi compatrioți, treziți-vă, deschideți ochii. Nu vă lasați manipulați. Acești lachei ai lui Plahotniuc au doar o singură misiune, să-l ajute pe pahan să se mențină la guvernare și să evite maxim posibil pușcăria binemeritată pentru infracțiunile comise, cu care pahanul îi și șantajează.

Curaj și înțelepciune nouă tuturor, pentru a deosebi minciuna de adevăr și politicieni corupți de adevărații luptători pentru bunăstarea țării!

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green