schita-cum-ar-arata-cladirea-primariei-chisinau-iluminata-artistic-1519722026

BLOG: Primăria, mireasă virgină o dată la 4 ani

Odată în 4 ani Primăria devine virgină și vsiakii prinți pe cai albi se dau în vînt să o cucerească. Adică ei și pînă la alegeri îi dădeau tîrcoale cu gîndul că le va cădea ceva bunicel. Și Primăria se uită la prinții candidați și vede că caii sunt răpănoși și nici prea departe albi, și prinții nu-s chiar prinți, cu mutre umflate de beție și ochi lipsiți de luciul inteligenței. Pe mutrele lor se vede amprenta zgîrceniei, că Taica Goriot se odihnește la umbră.

Și ar vrea Primăria să-și aleagă mirele, dar nu îi este dat. Tradiția din moși-strămoși e așa că aleg alții pentru ea. Și atunci Primăria e nevoită se se iubească cu cine îi cade, alegătorii zicîndu-i vechiul proverb american ,,sterpițea,  sliubițea”. Dar exact ca în cazul femeii divorțate de mai multe ori și pînă la urmă nimerește la perechea perfectă. Are Primăria o speranță. Are o speranță adusă de luminarea minților locuitorilor capitalei din ultimii ani. Are ea o ciuică că norocul de data asta va fi de partea ei.

Speranța ei se îndreaptă spre un tip, nici tînăr nici bătrîn, nici urît nici frumos, nici bogat nici sărac. În timpurile întunecate oamenii luminoși se văd bine. Și Primăria flirtează cu acest tip, că i-ar simți inima că au viitor împreună. De ce? Pentru că practic nu are concurenți. Dacă să te uiți, prințul cu mantie roșie cu un însemn neînțeles pe ea, nu că nu, dar …ceva neto. Iar prințul cu sabie de lemn de Codru, cine dracu-l știe de unde a venit și nemți mai are. Încă minus unu. Și așa și-a minusuit Primăria candidații, că nu îi simțea cu inima că va fi tot bine. Îi furase inima acest jurist, cu scopuri nobile și privire senină. Depinde fericirea Ei de oameni? De alegerea lor? De gîndul lor curat sau invers? Da! Fericirea asta, bat-o vina!

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Dragos at |

  Un partid de sorginte nomenclaturisto-interlopa, cum este pd-rast, care in alegerile precedente s-a “capatuit” cu un singur mandat, vrea astazi – prin efractie, prin frauda si mai ales prin viol – sa puna laba sangeroasa pe primaria capitalei. Un astfel de partid indezirabi si disperat, partidul unui singur individ ( proxenetul, criminalul si spargatorul de banci Plahoit), aflat in preferinte la nivelul talpii, manifesta delir politic si amageste electoratul cu zombaje infecte. Adica cloaca politica a andropauzatului violator Cocainator o da drept castigatoare pe sulera si geni(t)ala Cur-main Silva in calduri. Deci, asistam la un viol politic in grup. Este violul savarsit pentru a fi auzit, vazut si rezolvat. Este violul spectacol. Este violul ca genocide. ESte violul psihic. Astfel, sodomitul si andropauzatul Cocainator Plahoit isi elibereaza tensiunea sexuala de ins degenerate. Tinta violului este dezonorarea unei intregi colectivitati, este semnul cel mai violent al deposedarii unei colectivitati de dreptul la alegri libere si democratice. In schimb, razboinicii de gherila din banda criminalului Plahoit ofera, in cea mai buna traditie neo-bolsevica, alegeri Libertine, Democrizante, Transhumante, Fraudante etc. Si, bineinteles, o invitatie la sex pentru liota sa. Un sex ritualic, public petrecut impotriva vointei celor stapani pe destinul lor, pe votul lor. Unde mai pui ca armate de ziarizdoni, farmazoni de opinii fariseice ridica ode si osanale puscariabililor Plahoit vs escroaca obedienta, taratoare si insipida Cur main Silva-Zmeoaica. Dar spectacolul acestui viol ar trebui sa trezeasca ingrijorare. Or, ce e vot ca votul trece…si de pd-rastie nu poti scapa cu rugaciuni, oblojeli sau incantatii. Pe astia, fosilelel bolsevice criminale (pd-rast si porno-socialist) ii poti doar nimici. Nu, nu cu satarul, ci cu stampila, la urne. Singurul candidat demn este Andrei Nastase. Restul…Nu avem nevoie de resturi!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green