vbc

Braconier, prins în timp ce instala capcane pentru prinderea păsărilor sălbatice în apropierea frontierei

Un moldovean de 26 de ani a fost reținut în zona de frontieră în timp ce aranja câteva capcane pentru prinderea păsărilor sălbatice. Cazul a fost înregistrat în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți.

Timp de câteva zile, polițiștii de frontieră au obervat unele indicii pe malul râului Nistru privind desfășurarea acțiunilor de braconaj. Astfel, angajații SPF Cosăuți au inițiat mai multe acțiuni de monitorizare pentru identificarea persoanelor implicate în aceste ilegalități. În rezultat, la fața locului a fost surprins un locuitor al satului Cremenciug, raionul Soroca.

Tânărul a fost reținut în timp ce instala trei capcane improvizate pentru prinderea ilegală a păsărilor acvatice. Acesta nu a avut justificații concludente pentru a-și motiva fapta comisă.

Ca urmare, capcanele au fost ridicate, iar moldoveanului i s-a întocmit proces-verbal cu privire la contravenție. El riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de la 10 la 30 unități convenționale.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green