60775526_1154571244736905_4059801945165004800_n_1

Buna desfășurare a evenimentelor electorale din 26 mai, discutată de conducerea IGP şi Ambasada României în Moldova

La 26 mai, vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European și Referendumul național. În acest context, șeful Inspectoratului General al Poliției a avut o întrevedere cu reprezentanţii Ambasadei României în Republica Moldova.

Subiectul discuției s-a axat pe menţinerea ordinii publice pe durata desfăşurării evenimentelor, în proximitatea celor 36 de secţii de votare, deschise pe teritoriul Republicii Moldova pentru cetăţenii români.

În acest context, în vederea asigurării unei bune desfăşurări a evenimentelor electorale, polițiștii vor menține și asigura ordinea publică în adiacentul secțiilor de votare, premergător și pe timpul desfășurării alegerilor.

Sarcina Poliţiei va consta în însoţirea transportului cu materialele electorale la sediile de votare şi cele consulare, precum și asigurarea pazei sediilor unde vor funcţiona secţiile de votare de pe teritoriul Republicii Moldova.

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, polițiștii vă recomandă să respectați prevederile legale. Sesizați orice încălcare a legii la 112!

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green