collagedf

Cadoul lui Igor Dodon pentru locuitorii din Comrat: SEREBRO și Alexandr Marshal vor cânta de ziua orașului

Președintele Igor Dodon organizează un nou concert grandios, de această dată la Comrat, unde va evolua trupa SEREBRO și interpretul Alexandr Marshal. În așa mod, șeful statului a decis să-i felicite pe locuitori cu ziua orașului. Evenimentul va avea loc pe 19 august. 

„În acest an am decis să-i felicit pe toți locuitorii din Comrat cu ziua orașului și, în semn de recunoștință, să le fac un cadou – un grandios concert, care va avea loc în Piața Centrală din Comrat, la 19 august, cu începere de la ora 19:00. La eveniment vor evolua trupa Serebro și Alexander Marshal. Invit toți locuitorii orașului Comrat și UTA Găgăuzia”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

vb

Amintim că la 18 iulie curent, șeful statului a organizat un concert în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, dedicat absolvenților. Conform unor surse, acesta a costat peste 128 de mii de euro. Igor Dodon, însă, a evitat să precizeze și sursa respectivelor mijloace financiare.

Foto: hronika.info/Igor Dodon via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Mare cadou :shock:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green