fdgf

Camere video și accesorii pentru telefoane, confiscate la frontieră de la un cetățean român

Bunuri în valoare de 25 mii lei, camuflate în autoturismul unui cetățean român, au fost depistate și ridicate în punctul de trecere comun „Palanca-Maiaki-Udobnoe”. Echipa mixtă, formată din polițiștii de frontieră și vameșii moldoveni, a acționat în urma unor bănuieli asupra conducătorului auto privind transportul ilicit de mărfuri.

La linia de control s-a prezentat, pe direcția de intrare în R.Moldova, un mijloc de transport de model Volkswagen Golf Plus, la volanul căruia a fost legitimat un cetățean al României în vârstă de 32 de ani.

În cadrul formalităților de verificare a documentelor de călătorie și autoturismului, echipa comună a depistat, ascunse sub capotă, dar și pe bancheta din spate mai multe cutii. La examinarea acestora s-a constatat prezența a zeci de seturi de baterii și protectoare pentru telefoane mobile, tiunere și camere video, articolele fiind estimate preventiv la suma de 25 mii lei.

Pentru întreaga cantitate de bunuri nu s-a putut prezenta documente de proveniență, fapt ce a condus la confiscarea acestora. Cazul este în continuare cercetat de către Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green