candu

Candu s-a gândit să plece din politică

Democratul Andrian Candu recunoaște că s-a gândit să plece din politică după ce Partidul Democrat a fost înlăturat de la guvernare și Vladimir Plahotniuc, care este nașul său, a plecat din R. Moldova.

Candu spune că a discutat despre asta și cu actualul președinte al formațiunii, Pavel Filip, și a decis în final să rămână de dragul echipei.

„Am avut o discuție cu Pavel Filip în septembrie, înainte de Congres. Am spus că probabil e cazul să pui punct, la o anumită etapă în anumite chestiuni. I-am spus că am fost și acolo și acolo…Aș vrea să-mi iau doctoratul, să mă dedic mai mult familiei, dar înțeleg că acum în perioada asta grea până la congres, asta nu poți să o faci, și nu până la alegerile locale că e lovitură și pentru echipă. După aia au început grijile noastre politice cu Guvernul Maia Sandu, moțiunea și iarăși nu e momentul potrivit. La ora actuală, consider că prezența mea în echipă este încă necesară”, a declarat Andrian Candu la emisiunea „Politica” de la TV8.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green