musk

Care a fost prima mașină a fondatorului Tesla, Elon Musk

Pasionat de limite, pasionat de tehnologii și pasionat de automobile, Elon Musk a avut un început bun încă din tinerețe, fiind proprietarul unui BMW Seria 3.

Cunoscut și sub numele de rechin sau sharky, BMW Seria 3 în caroseria E21 a fost produs între anii 1975 și 1983, iar pe mânile lui Elon Musk ceva mai târziu.

O poză cu mașina sa, datează din 1995, când Elon avea 24 de ani, era pe vremea când automobilele puteau fi reparate în curtea blocului, cu mânile proprii și nu se făcea update la sistem prin wi-fi.

Totul era mecanică pură, iar tânărul Elon se vede că era pasionat de automobile, din moment ce își repara de unul singur, macaraua geamului. A cumpărat-o cu suma de 1.400 de dolari, un BMW 320i cu anul de fabricație 1978!

De-a lungul vieții Elon Musk a avut și alte mașini, inclusiv un McLaren F1, Jaguar, Audi Q7, Porsche, dar și un alt BMW M5 modificat de Hamann.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green