70874453_545154132957735_7794576291675504640_n

Carne de porc fără acte și transportată în condiții insalubre, confiscată de Poliție

O tonă de carne de porc fără acte urma să ajungă pe piețele din nordul țării. Producția în valoare de 80.000 de lei a fost confiscată de ofițerii de investigație în trafic, în momentul când era transportată spre piețele din Bălți și Florești, în condiții antisanitare, cu mijloace de transport neutilate în acest sens.

De asemenea, conducătorii auto nu dețineau niciun act de proveniență sau de calitate a cărnii, motivând că este producția proprie. Marfa a fost confiscată și a fost sesizată Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor care urmează să primească decizie pe fiecare caz în parte.

În acest sens, Poliția recomandă cetățenilor să cumpere produse alimentare perisabile ( carne, pește, ouă etc.) numai din locuri amenajate și autorizate care dispun de echipamente ( vitrine frigorifice, termometre ) și care asigură condițiile igienico-sanitare specifice pentru ca produsele pe care le cumpărați să nu prezinte un pericol pentru sănătatea dumneavoastră.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green