maxresdefault

Casa vloggerului Ilie Bivol, distrusă de un incendiu care a izbucnit în dimineața de Crăciun! Tânărul le cere ajutor fanilor – (VIDEO)

Casa celui mai popular vlogger din Republica Moldova, Ilie Bivol, a fost devastată de un incendiu chiar în ziua de Crăciun. Despre aceasta tânărul a anunțat în ultimul său filmuleț postat pe YouTube. 

Potrivit lui, nimeni nu a avut de suferit întrucât în momentul izbucnirii flăcărilor nicio persoană nu se afla acasă. Mai mult, Ilie povestește că tragedia cu locuința sa s-a întâmplat la scurt timp după ce aceasta a fost finisată.

„Sunt în stare de șoc, dar zâmbesc pentru că nu știu ce reacție să am. Am și plâns azi. Dar eu știu un lucru, că totul se întâmplă pentru binele nostru. Cred că Dumnezeu a permis ca acest lucru să se întâmple pentru ca să mă facă pe mine mai tare”, a menționat Ilie în vlogul său în care a arătat și locuința devastată.

Ilie Bivol a apelat la ajutorul abonaților săi, pe care i-a rugat să-i doneze bani. Din sursele financiare colectate acesta intenționează să-și repare locuința. Până la acest moment au fost colectați peste 2.600 de euro din totalul celor 20.000 necesari.

Foto: Ilie Bivol via Instagram

Răspândește știrea!

6 Comentarii

 1. Anonymous at |

  :!: :grin: :eek:

  Reply
 2. mik at |

  Nu isi face nimeni o casa buna cu 20.000…Si nimeni normal la cap nu isi incendiaza casa noua, doar ca sa faca alta. E o varianta stupida.

  Reply
 3. Gheorghe at |

  Mano si munceste nu fi tigan.

  Reply
 4. Stela at |

  Poate e o incercare, poate e o atentionare… Nu am nimic contra vlogurilor distractive, dar am vazut si video unde Ilie evident nu se purta ca un crestin….Pur si simplu trev=buie de reevaluat viata, relatia cu Dumnezeu si de mers mai departe cu noi puteri, cu noi vloguri si fiind un exemplu! God bless you!

  Reply
 5. Игорь Кушнир at |

  Самый знаменитый блогер аа?? Не ведите людей в заблуждение..

  Reply
 6. Anonymous at |

  Dumnezeu nu bate cu bățul!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green