Catastrofal! Trenurile renovate ale CFM reprezintă un dezastru – INVESTIGAȚIE VIDEO

Avem practic cel mai prost sistem feroviar din lume și se pare că tindem să fim tot mai jos. Modernizarea Căilor Ferate din Moldova pare să fie un eșec total, mai ales după ce s-a întâmplat cu cele cinci trenuri renovate, care acum nu fac altfeva decât să prindă la rugină în depourile întreprinderii de stat.

„Speranța” de acum câțiva ani a CFM-ului s-a trasnformat într-o scârbă totală pentru toți moldovenii. Chiar dacă au fost prezentate cu mare fast și show pentru presă, trenurile renovate și reutilate sunt un pericol pentru pasageri, iar unul din ele a fost la un pas să creeze un dezastru total, când a fost prins de incendiu într-o stație.

În spatele acestei afaceri cu renovările de trenuri se ascund însă niște interese murdare, de spălări de bani și profit pe un proiect de importanță națională.

Detalii, însă, puteți afla doar urmărind emisiunea Anchete BASARABIA.MD din această săptămână, mai sus.

Programul poate fi vizionat și la REN TV Moldova, în fiecare sâmbătă de la 21:30.

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. stefan at |

  Si totusi cine-l protejeaza pe Salaru? Parerea mea e ca ar trebui sa fie intrebat in ce mod au fost gestionati “impartiti” banii.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green