photo_2017-12-07_01-05-11

Caz ieșit din comun la Vulcănești: Un tânăr și-a fotografiat în pielea goală prietena minoră, iar apoi a postat pozele pe Internet! Cum s-a răzbunat tatăl fetei – (FOTO 18+)

Caz ieșit din comun la Vulcănești! Arzând de dorința de a se lăuda semenilor săi cu prima cucerire sexuală, un adolescent a fotografiat o minoră în pielea goală, iar pozele le-a postat pe o rețea de socializare, informează Telegraph.md.

Tatăl tinerii a aflat despre acest caz, s-a îmbătat, a luat arma de vânătoare care o deținea legal și l-a găsit pe „prietenul” fiicei sale. Bărbatul l-a urcat pe acesta în mașină, l-a dus la o margine de sat și, amenințându-l că îl împușcă, a forțat adolescentul să se dezbrăce cu pielea goală și l-a fotografiat. După care, pozele au ajuns pe mai multe rețele de socializare.

Sursa citat notează, făcând referire la declarația șefului adjunc al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, că Poliția s-a seisat deja pe acest caz și au pornit o cauză penală.

„Vă aduc la cunoștință că pe marginea acestui caz a fost itentată deja o cauză penală. Este regretabil atât gestul minorului, cât și reacția ieșită din comun a tatălui fetei. Ca și părinte a doi copii, încerc să înțeleg starea emoțională a bărbatului. Dar totuși amenințarea cu arma a acestui minor și maltratarea lui psihologică nu poate fi justificată sub nici o formă. În baza probelor acumulate, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și administrarea probelor, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.”, a declarat Cavcaliuc pentru Telegraph.

photo_2017-12-07_01-05-11
Foto: telegraph.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green