1

Caz tragic în orașul Sângerei

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că o femeie a decedat după ce casa acesteia a fost cuprinsă de flăcări.

Cazul a avut loc în seara zilei de 20 februarie într-o gospodărie particulară din strada Milescu Spătaru din orașul Sângerei.

Conform primelor informații cazul a fost recepționat la Serviciul 112 la ora 19:20.

La fața locului au fost îndreptate două echipaje de pompieri. Ajunși la destinație, salvatorii au stabilit că focul a cuprins bunurile materiale din  locuință.

În procesul de lichidare a incendiului angajații IGSU au depistat cadavrul parțial carbonizat al proprietarei în vârstă de 68 de ani. Cazul este cercetat de organele de drept. Primele versiuni înaintate de angajații IGSU în acest caz sunt: încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei și neatenția la utilizarea focului deschis.

Cauza finală urmează a fi stabilită de specialiști. În acest sens, pompierii atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare pentru a preveni situațiile de risc.

Conform informațiilor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 39 situații de risc.

foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green