1

Cea de-a doua ediție a Forumului etniilor se va desfășura sub egida președintelui Republicii Moldova

Președintele Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu participarea consilierului prezidențial pentru relații interetnice, Serghei Mișin, și președintele comisiei de profil a Consiliului Societății Civile pe lîngă președinte, Elena Beleacova.

Subiectul discuțiilor l-a constituit modul în care decurg pregătirile celui de-al doilea Forum al etniilor cu genericul „Inima mea e Moldova”, care se va desfășura pe data de 1 noiembrie, la Palatul Republicii din capitală, sub egida Președintelui Republicii Moldova.

La eveniment vor participa circa 500 de reprezentanți ai organizațiilor etnoculturale, corpului diplomatic, asociațiilor obștești, precum și deputați în Parlamentul RM, în frunte cu speakerul Zinaida Greceanîi.

Evenimentul este dedicat aniversării a 30-a de la fondarea mișcării etnoculturale din Republica Moldova. În context, șeful statului a subliniat că relațiile armonioase dintre reprezentanții a peste 120 de etnii din țara noastră constituie garanția stabilității și prosperării Moldovei, din care considerent Administrația președintelui va acorda și în continuare o atenție deosebită acestui subiect.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green