img

Ceban: „PSRM este pregătit pentru alegerile anticipate din Chișinău și le va câștiga”

Partidul Socialiștilor este pregătit pentru alegerile anticipate care urmează să aibă loc în municipiul Chișinău. Declarația a fost făcută de către liderul fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul TV8. Mai mult, acesta s-a arătat convins că reprezentantul formațiunii sale va câștiga scrutinul. 

Consilierul socialist spune că PSRM va face tot posibilul ca după următoarele alegeri în municipiul Chișinău să devină primar un reprezentant de pe eșichierul politic de stânga. De asemenea, Ceban a menționat că demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general, deși e una tardivă, este una dintre puținele deciziile corecte pe care le-a luat.

Socialistul a declarat că PSRM pledează și pentru alegeri anticipate parlamentare care să fie organizate odată cu cele locale. „Dacă va apărea vreo posibilitate ca să fie anunțate alegeri parlamentare anticipate, atunci vom folosi această posibilitate. Dacă nu va exista o asemenea posibilitate, noi vom încerca să o obținem”, a mai adăugat Ion Ceban.

Foto: tribuna.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green