ciuhrii

Ceslav Ciuhrii este noul președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova

Ceslav Ciuhrii a fost investit oficial în funcția de președintele al Federației de Tenis din Republica Moldova. Candidatura acestuia a fost aprobată prin vot, luna trecută, în cadrul Biroului Federal al FTM.

Ceslav Ciuhrii este proprietarul companiei farmaceutice „Biotehnos”. Pe parcursul multor ani a fost alături de tenisul moldovenesc nu doar în calitate de jucător amator, dar și în repetate rânduri sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Republica Moldova.

Precizăm că a fost reorganizat și Biroul Federal al FTM, fiind redenumit Board al FTM și care începând de astăzi va include 5 membri. Aceștia sunt: Ceslav Ciuhrii, președintele FTM, Oleg Efrim, partener al firmei de avocați Efrim Roșca și Asociații și ex-ministru al Justiției, Nicolas Nicula, managing partener al companiei Acvila Group și proprietar al clubului de tenis „Acvila”, Cătălin Giosan, director Pro TV Chișinău și Maria Agapii.

Foto: curentul.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green