cb

Chiril Gaburici către noul director al ANRCETI: „Trebuie să ne concentrăm pe interconectarea telefonică cu Transnistria și calitatea serviciilor de comunicații electronice”

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici l-a prezentat angajaților Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) pe noul director al instituției, Octavian Rău. Chiril Gaburici i-a urat mult succes în activitatea profesională, menționând că mizează pe responsabilitatea și profesionalismul acestuia.

„Insist pe o colaborare constructivă dintre Ministerul Economiei și Infrastructurii și ANRCETI, deoarece  sectorul IT devine tot mai atractiv pentru investitori și este în ascensiune cu 9 % față de anul trecut, iar ca pondere în PIB, acest sector atinge 6,6% și este în continuă creștere. Împreună trebuie să ne concentrăm pe trei directive, care vizează interconectarea telefonică cu Transnistria, calitatea serviciilor de comunicații electronice pe piața Republicii Moldova și accesibilitatea tarifelor de roaming pentru cetățeni”, a punctat Chiril Gaburici.

La rândul său, Octavian Rău a mulțumit ministrului Economiei și Infrastructurii pentru încrederea acordată, subliniind că foarte mult contează pe suportul colegilor. „Vă asigur că împreună cu echipa vom depune tot efortul pentru a aduce un plus valoare Agenției pe care o reprezentăm și vom activa în interesul public, îmbunătățind calitatea serviciilor pentru cetățeni”, a spus directorul ANRCETI.

Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) este autoritatea publică centrală care reglementează activitatea în sectoarele comunicații electronice, tehnologia informației și comunicații poștale, asigură implementarea strategiilor de dezvoltare a sectoarelor nominalizate și supraveghează respectarea legislației în domeniu de către furnizorii de pe piețele de comunicații electronice și de servicii poștale.

Foto: mei.gov.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. andrei at |

  Unirea celor două maluri ale Nistrului se vrea… doar rușii nu vor!
  Bravo Guvenrului că are coaie să meargă așa intens pe calea asta!

  Reply
 2. Dorin at |

  Odata ce a fost ales in asa functie de importanta, cred ca o sa fie o persoana integra si transparent in activitate, si e foarte bine ca nu doar la noi se dezvolta tehnologiile dar si in stinga nistrului se ofera sansa de a aduce nivelul acestora, tot pentru oamenii de acolo sint cetateni a R.Moldova.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green