fghfg

Chiril Gaburici: „Vom depune în continuare efort pentru a asigura condițiile necesare dezvoltării businessului şi creșterii încrederii faţă de instituțiile de stat”

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a participat la cea de-a 16 ediție a „Galei Businessului Moldovenesc”. În cadrul evenimentului s-a desfășurat și concursul „Marca comercială a anului”, unde au fost premiate circa 150 de companii, totodată s-a acordat premiul pentru realizări în domeniul calității şi premiul pentru participarea la „Fabricat în Moldova”.

„MEI acordă o atenție deosebită promovării contactului direct între autorități și comunitatea de afaceri, de care, în cele din urmă, depinde cât de eficientă va fi realizarea obiectivelor asumate. Vom depune şi în continuare efort în scopul asigurării condițiilor necesare dezvoltării businessului şi creșterii încrederii faţă de instituțiile de stat. În același timp, urmărim creșterea competitivității și contribuției întreprinderilor mici și mijlocii la dezvoltarea economiei autohtone”, a declarat Chiril Gaburici.

Ministrul a mai menționat că Guvernul actual este orientat către susținerea businessului și are o poziție fermă privind înlăturarea barierelor administrative în activitatea de afaceri și asigurarea unui mediu de afaceri echitabil, clar și transparent.

Anual, „Gala Businessului Moldovenesc” își propune să promoveze produsele autohtone, oportunitățile de creștere și dezvoltare, iar prin intermediul concursului „Marca comercială a anului” să identifice companiile care au implementat cu succes managementul calității și promovează abordările moderne ale calității, totodată, datorită acestui concurs, consumatorii se familiarizează cu mărcile calitative de pe piața autohtonă.

Gala Businessului Moldovenesc a fost organizată de către Camera de Comerț și Industrie, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală.

Foto: mei.gov.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Vasile at |

  Dezvoltarea business-ului reprezinta un scop primordial pentru cei de la Guvernare, care vor totodata se dezvolte economia, dar si sa ajute afaceristii!

  Reply
 2. Victor at |

  Gaburici a avut o activitate fructuoasa in domeniu. Cu oameni harnici si perseverenti se pot realiza multe.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green