23

Chişinăul şi-a aprins luminile de sărbătoare! În PMAN a fost inaugurat Pomul de Crăciun – (VIDEO)

În Chişinău s-a dat startul sărbătorilor de Iarnă! Miercuri seara, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, a fost inaugurat Pomul de Crăciun, acesta fiind primul brad artificial instalat în capitală, ales la solicitarea cetățenilor, cu 1.700 de globuri colorate şi ghirlande strălucitoare.

12

Luminiţele de pe Pomul de Crăciun din centrul capitalei au fost aprinse de primarul general interimar, Ruslan Codreanu. În alocuțiunea sa, cu ocazia inaugurării Sărbătorilor de Iarnă, edilul capitalei a chemat oamenii la unitate: tineri, copii, vârstnici, familii împreună, pentru a realiza lucruri mărețe în anul care vine.

„Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou reprezintă momentul când aducem sincere mulțumiri și aprecieri celor care ne sunt dragi nouă. Multitudinea de jucării din Pomul de Crăciun să reprezinte lucrurile bune și frumoase pe care le vom realiza cu toții împreună: administrația capitalei și chișinăuienii, în 2019!”, a menționat Ruslan Codreanu.

Startul Sărbătorilor de Iarnă a fost întregit de evoluarea colectivilor de elevii, laureați ai concursurilor naționale și internaționale.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green