img

Cimitirele din capitală, pregătite către Paștele Blajinilor

Primăria municipiului Chișinău a organizat o ședință de lucru în vederea pregătirii cimitirelor din capitală către Sărbătoarea Paștele Blajinilor, cu participarea reprezentanților subdiviziunilor municipale de profil.

Măsurile organizatorice au vizat intervenția serviciilor municipale pe teritoriile cimitirelor în zilele de duminică și luni (salubrizarea și evacuarea deșeurilor), amplasarea cisternelor cu apă potabilă, instalarea suplimentară a tomberoanelor de depozitare a deșeurilor de pe teritoriile aflate în gestiune, precum și a WC-urilor biologice.

În acelaşi timp, în zilele de 5 şi 6 mai, Primăria Chişinău va organiza 3 curse speciale de transport public, care vor asigura transportarea gratuită a cetățenilor până la Cimitirul „Sfântul Lazăr”. Totodată, în preajma acestuia au fost identificate locuri de parcare pentru autoturismele private.

Administrați publică locală Chişinău reaminteşte că de Paştele Blajinilor, pe teritoriile cimitirelor este interzis consumul băuturilor alcoolice, precum și organizarea grătarelor. 

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green