IMG_6097

Cine sunt câștigătorii Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”

Termoelectrica a oferit trei abonamente la încălzire și apă caldă pentru câștigătorii Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, eveniment desfășurat la festivitatea dedicată Hramului orașului Chișinău.

Astfel, câștigătorii extragerii au obținut abonamente de trei, două și o lună de consum gratuit de energie termică pentru încălzire și apă caldă, după cum urmează:

 • Harbuz Olga a obținut Premiului I – 3 luni de încălzire și apă caldă gratuită (octombrie, noiembrie, decembrie 2019).
 • Ceban Galina a obținut Premiului II – 2 luni de încălzire și apă caldă gratuită (noiembrie, decembrie 2019).
 • Bodiu Tatiana a obținut Premiului III – 1 lună de încălzire și apă caldă gratuită (decembrie 2019).

Condițiile de participare la Tombolă au fost simple și au permis tuturor doritorilor să-și încerce norocul la extragere. Aceștia urmau: să nu dețină datorii față de consumul de energie termică (încălzire și apă caldă); să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă (pentru ultima lună de facturare); să declare pe propria răspundere, precum că deține în proprietate/ locațiune/folosință apartamentul; să se înregistreze pentru participarea la tombolă; să se identifice cu actul de identitate.

Câștigătorii au fost premiați cu certificate, conform premiului obținut.

Foto: termoelectrica.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green