Untitled collage

Circa 13 mii de țigarete, camuflate într-un autoturism, descoperite cu ajutorul câinelui de serviciu al Poliției de Frontieră

Cezar, patrupedul Poliției de Frontieră, a dejucat planul unei tinere din România de a trece ilegal peste frontieră circa 13 mii de țigarete. Incidentul a fost înregistrat ieri, 2 mai, în punctul de trecere Cahul.

În jurul orei 16:00, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat un autoturism de model Ford Focus, la volanul căruia a fost legitimată o cetățeancă a României de 24 de ani. În timpul așteptării documentelor prezentate, către mijlocul de transport s-a apropiat echipa canină din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cahul, care se afla în misiune de control pe teritoriul punctului de trecere.

Din start, patrupedul Cezar a dat de știre despre prezența țigărilor în autoturism, fapt confirmat ulterior. După supunerea unor verificări suplimentare a mașinii, camuflate în torpedo, în pereții laterali s-au depistat 647 de pachete de țigări, de diferite mărci comerciale.

Din declarațiile tinerei s-a aflat că nu este la prima tentativă de trecere a țigărilor de contrabandă. Cazul în continuare este cercetat de către reprezentanții Serviciului Vamal, în vederea elucidării circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green