1

Cleopatra Stratan: „Căsătoria nu ține de vârstă și nici de act!”

Cunoscuta Interpretă Cleopatra Stratan într-un interviu pentru Dorin Galben a mărturisit detalii din viața personală, mai cu seamă despre relația cu Edward Sanda.

„Dacă aș fi cerută în căsătorie până la vârsta de 18 ani sigur că voi accepta. Pentru că căsătoria nu ține de vârstă și nici de act. Căsătoria ține de unirea oficială a două suflete. Noi am vorbit despre asta, și pot să mă aștept oricând, dar prefer să nu mă gândesc. Vreau să fie totul o surpriză. Dacă va fi degrabă, cariera mea nu ar suferi, sub nici o foarmă. Pentru că relația noastră cumva a fost expusă în presă pentru că noi suntem persoane publice. Am ținut ceva timp relația în ascuns și nu pentru că îmi era frică, dar vreau cât mai puțin să-mi expun relația și viața personală. Cu cât mai puține lucruri se știu, cu atât e mai frumos. Eu nu vreau să avem o relație expusă total, doar pentru presă. Vreau ca la noi să se bazeze pe ceea ce simțim noi, așa a fost și așa va fi întotdeauna. Până să fim noi împreună și până să mă îndrăgostesc eu am fost, sunt și o să fiu mereu fana lui ca artist”, a spus Cleopatra Strătan.

foto: FB/ Cleopatra Strătan

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green