foto-3

Condiţii antisanitare şi alte nereguli, depistate în activitatea unei întreprinderi din centrul capitalei specializată în vânzarea peștelui

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Centru au documentat o întreprindere specializată în prelucrarea și comercializarea peștelui și a produselor din pește.

Respectiv, în urma verificărilor efectuate la fața locului în secția de producere, au fost depistate 200 kg de pește viu care era păstrat în condiții antisanitare, prezența obiectelor străine, fileu de pește neetichetat.

Totodată, la solicitarea polițiștilor administratorul nu a putut prezenta toate actele privind originea și proveniența peştelui şi produselor din peşte.

Deocamdată, polițiștii au întocmit procese verbale cu privire la contravenții, iar dacă se va dovedi că directorul întreprinderii a admis neregulile depistate, el riscă amendă în mărime de până la 15.000 lei.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green