img (1)

Continuă lucrările de reabilitare a căilor de acces din strada Mihai Sadoveanu

Lucrările privind reabilitarea căilor de acces în curtea blocului din strada Mihai Sadoveanu, 5 , sectorul Ciocana, sunt realizate în volum de 60% din necesar.

Până în prezent a fost așternut un nou strat de asfalt pe drumurile de acces și schimbate 900 metri liniari de borduri. Lucrările de acest gen vor continua, după finalizarea intervenției la rețelele inginerești a furnizorului de apă.

Costul de realizare a obiectivului, în urma desfășurării licitației, este de 2,2 milioane de lei și constă în asfaltarea integrală a stratului de uzură, precum și reabilitarea trotuarelor și a bordurilor.

Lucrările de reparație sunt executate de către subantreprenorul S.R.L. „Nouconst”, contractat în bază de concurs, de către Î.M. Regia „Exdrupo”.

Pentru desfășurarea Programului de reabilitare a drumurilor de acces din intercartiere pe anul 2019, în volum total de 60 mii m², în bugetul municipal au fost prevăzuți 20 de milioane de lei.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green