1

Corneliu Furculiță: Susținem proiectul politicii bugetar-fiscale. Este un exemplu de susținere directă a populației din partea Guvernului

Fracțiunea parlamentară a PSRM salută și anunță că va susține proiectul Politicii bugetar-fiscale pentru anul viitor, care va ajuta la creșterea veniturilor populației. Despre aceasta anunță președintele fracțiunii, Corneliu Furculiță, într-o postare pe pagina sa de socializare, după ce Ministerul Finanțelor a prezentat spre consultări publice măsurile de politică fiscală și vamală pentru anul 2021.

Conform documentului, scutirea personală pentru persoanele fizice va crește de la 24000 la 25200 de lei, și, respectiv de la 18 000 de lei la 18900 lei. De asemenea, se vor majora scutirile pentru persoanele întreținute cu 50% – de la 3000 de lei până la 4500 de lei.

”Asta înseamnă că la cetățeni în buzunare vor rămâne mai mulți bani. Este un exemplu de susținere directă a populației din partea Guvernului. De aceasta avem nevoie de o guvernare responsabilă și nu una isterică și populistă”, notează președintele fracțiunii parlamentare a PSRM.

foto: psrm.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green