h

Creștea cannabis în propria ogradă! Un tânăr din capitală este documentat de Poliție

Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Ciocana au documentat activitatea ilicită a unui tânăr de 22 ani, originar din capitală, care se ocupa cu plantarea și cultivarea plantelor de „Cannabis”.

Astfel, polițiștii au efectuat o percheziție autorizată la domiciliul tânărului, unde au depistat 48 plante de, îngrijite de el chiar în ograda unde locuiește. Plantele au fost smulse, ridicate, sigilate și expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele expertizei, tânărul va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Reamintim că, operațiunea „Mac-2019” a fost iniţiată cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal. Poliţia Capitalei va întreprinde toate acţiunile legale de contracare a infracţiunilor legate de droguri.

Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green