afp_afp_n337j_89879124

Cristiano Ronaldo are, în sfârșit, o statuie care îi seamănă! Un sculptor spaniol a „reparat” greșeala de pe aeroportul din Madeira – (FOTO)

Un nou bust al fotbalistului portughez a fost prezentat la muzeul Real Madrid, în semn de recunoaştere a carierei sale, scrie Daily Mail, citat de Mediafax. Din fericire, de această dată sculptura chiar seamănă cu renumitul fotbalist în vârstă de 32 de ani.

2089d9f6974e78ba5abd3c544e9afdeb_xl

Astfel, spre deosebire de Emanuel Santos, sculptorul spaniol Jose Antonio Navarro Arteaga a primit numai aprecieri pentru statuia sa atât de asemănătoare cu originalul. În cadrul unui interviu pentru El Mundo, acesta a spus că s-a folosit de mai multe fotografii cu Cristiano pentru a lucra la opera de artă.

Artistul a fost inspirat să producă un bust al sportivului după ce fiul său, un fan al lui Cristiano Ronaldo, l-a rugat să „repare” greşeala din Madeira. Amintim că, în urmă cu şase luni, portughezii au decis ca aeroportul din Madeira să poarte numele de Cristiano Ronaldo, în cinstea fotbalistului născut chiar în Funchal, capitala Insulelor Madeira. Cu toate acestea, ceea ce trebuia să fie o ocazie de bucurie, s-a transformat rapid într-un eveniment cel puţin nefericit.

În cadrul ceremoniei de redenumire a aeroportului a fost dezvelită şi o statuie cu bustul lui Cristiano Ronaldo, care a stârnit o serie de comentarii în presa internaţională. Statuia din bronz care ar fi trebuit să îl înfăţişeze pe fotbalist părea mai degrabă o caricatură, unii specialişti întrebându-se dacă măcar chipul lui Ronaldo a fost inspiraţia pentru această statuie, căci nu semăna deloc cu sportivul. Alţii au descris-o ca fiind „dubioasă” şi chiar „oribilă”.

Foto: ultimouomo.com/Mediafax.ro

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green