mesajul-lui-alexandru-tanase-pentru-judecatori--cu-referire-la-dosarul-shor-41294

Cum comentează Tănase apariția în presă a discuției telefonice cu Platon: „Nu sunt sigur de autenticitatea acestei înregistrări”

Ministrul Justiției, Alexandru Tănase, a venit cu o reacție oficială după ce postul de televiziune Jurnal TV a difuzat ieri seara o înregistrare audio care conține o presupusă discuție între acesta și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Oficalul spune că nu este sigur de autenticitatea acestei înregistrări și declară că publicarea unor interceptări ilegale este la fel de imorală ca și interceptarea propriu zisă. 

Citiți și: Discuţie telefonică între Tănase şi Platon privind frauda bancară: „Acest lucru nu putea fi realizat fără implicarea politicienilor” – (AUDIO)

„Da, îl cunosc pe V. Platon încă din perioada când eram deputați în Parlamentul Republicii Moldova și s-a întâmplat să port și discuții telefonice cu el. Cei care mă cunosc, știu bine că eu răspund la apelurile telefonice ale cunoscuților, oricine ar fi aceștia. Dl. Platon este unul din ei. Nu pot fi sigur asupra autenticității acestei înregistrări deoarece discuția a avut loc cu mai mulți ani în urmă și nu i-am dat mare importanță. În realitate, conținutul discuției, în partea ce mă privește, nu scoate în evidență nimic interesant, de cât însăși faptul existenței discuției în sine”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Mai jos puteți vedea integral declarațiile lui Alexandru Tănase privind informațiile difuzate de Jurnal TV.


Foto: agora.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green