,mnb

Cum s-a răzbunat un bărbat din Cantemir pe fosta sa iubită: I-a luat buletinul falsificat și l-a denunțat polițiștilor de frontieră

Pentru a se răzbuna pe fosta concubină cu care era în conflict, un bărbat i-a sustras actul de identitate românesc, perfectat ilegal în Italia, și l-a prezentat polițiștilor de frontieră pentru a lua măsurile ce se impun în privința acesteia. Cazul a fost semnalat joi, 4 ianuarie, în punctul de trecere Sculeni.

În jurul orei 11:00, bărbatul de 35 de ani, originar din satul Cârpești, raionul Cantemir, s-a prezentat la intrarea în Republica Moldova cu un microbuz de rută regulată „Iași-Chișinău”.

În timpul formalităților de control al documentelor de călătorie, acesta s-a apropiat de angajatul Poliției de Frontieră prezentând adițional și o carte de identitate, eliberată de autoritățile române pe numele unei femei de 37 de ani. Urmare a verificării documentului prezentat s-a constatat că acesta prezintă semne de falsificare.

Fiind audiat, moldoveanul a comunicat că, pentru obținerea cărții de identitate, fosta sa iubită ar fi achitat 300 de euro. Bărbatul a justificat denunțul ilegalității prin faptul că era în conflict cu femeia și aceasta trebuie să răspundă în conformitate cu prevederile legii.

Polițiștii de frontieră au reținut documentul falsificat și continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor, cât și atragerii la răspundere a persoanelor care se fac vinovate pe ilegalitatea comisă.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green